Templates by BIGtheme NET

200/Ton/ Gün Hammadde İşlemeli Meyve Suyu Konsantresi-Salça- Domates Suyu Üretim Fabrikası Kurulumu Alım İhalesi

İLAN

İhale konusu 

S.S. Antalya Pamuk ve Narenciye Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (ANTBİRLİK) Meyve Suyu Konsantresi-Salça- Domates Suyu Üretim Tesisi kurulumu işidir.

İşin kapsamı şartname konu başlıklarında belirtilen 200/Ton/ Gün Hammadde İşlemeli Meyve Suyu Konsantresi-Salça- Domates Suyu Üretim Tesisi’ne ilişkin genel teknik özellikleri, temin koşullarını, kurulum, montaj ve devreye alınmasını, işletme ve kurulum sonrası sağlanacak teknik destek hizmetlerini ve diğer ilgili koşulları içerir.

 

İhalenin 

a) Yapılacağı Yer : S.S. Antalya Pamuk ve Narenciye Tarım Satış Kooperatifleri Birliği, Macun Mah.  İsmail Ogan Cad. Antbirlik Sit.No:68 Aksu/ANTALYA,
b) Tarihi ve Saati : 05.04.2021 PAZARTESİ günü saat 16.30 a kadar kapalı zarf teklif.

İstekliler ihale dokümanını, S.S. Antalya Pamuk ve Narenciye Tarım Satış Kooperatifleri Birliği adresinden, 3.000,00 TL (Üç bin TL) ödeme dekontu karşılığında İhale Dokümanlarını dijital olarak alabileceklerdir. Ödeme dekontu ihale teklif dosyası ile birlikte sunulacaktır. Ödeme dekontu sunmayan isteklilerin teklifleri reddedilecektir.

Birliğimiz 2886 ve 4734 Sayılı yasalara tabi olmayıp ihaleyi yapıp yapmamakta, uygun bedeli tespitte, kısım kısım yapmakta, dilediğine yapmakta veya iptal etmekte serbesttir.

Bu ihaleye ait şartname Genel Müdürlüğümüzden ve web sayfamızdan temin edilebilir.

TEL:0 242 426 21 43
FAX:0 242 426 21 47 / 426 29 19
WEB: www.antbirlik.com.tr

İdari Şartnameyi indirmek İçin TIKLAYIN

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*