Templates by BIGtheme NET

Genel Kurulumuzu Yaptık

Antbirlik Genel Kurulu yapıldı

S.S. Antalya Pamuk ve Narenciye Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (Antbirlik) 2018-2019 İş Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısını Genel Müdürlük binasında yaptı. 67. Genel Kurul Toplantısını Antalya Ticaret İl Müdürlüğü V. Mesut İlter yönetti. Birliğin gelir gider bütçeleri onaylanırken yönetime yetki verilmesi oy birliği ile kabul edildi.

Genel Kurul Toplantısına Yönetim Kurulu Başkan Mustafa Yavuz, Yönetim Kurulu Üyeleri Kadir Tomkay, Süleyman Bacak ve Genel Müdür Hasan Yıldız ile birlikte birlik delegeleri katıldı. Genel Müdür Yıldız, “Genel Kurulumuzu da hayırlısıyla yaptık. Aldığımız kararlar üyelerimize ve birliğimize hayırlı olsun. Katılım sağlayan ortaklarımıza, başkanım Mustafa Yavuz ve Antbirlik adına teşekkür ederim” dedi.

Zor ve meşakkatli bir yılı daha alınlarının akıyla geride bıraktıklarını ifade eden Antbirlik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yavuz, “Birlik olarak toparlanıyoruz. Bizlere güvenen üyelerimiz, delegelerimiz ve devlet büyüklerimize teşekkür ediyorum. Biz, çiftçilerimiz için hizmetkarlık yapmaya devam ediyoruz” diye konuşarak 2019-2020 sezonun hayırlı olmasını temenni etti.

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*