Templates by BIGtheme NET

Fuar da Antbirlik zeytinyağı rüzgarı


Ankara’da fuara damga vurduk

Üreten çiftçiyi temsil eden kooperatifler ve kooperatiflerin oluşturdu üst birlikler Ankara’da düzenlenen ‘Türkiye Kooperatifler Fuarında’ biraya geldi. Fuarda Antbirlik markasıyla piyasaya sunduğumuz zeytinyağımız damga vurdu

Türkiye Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü, bu yıl 3.nü düzenlediği ‘Türkiye Kooperatifler Fuarında, Türkiye’de üretim yapan binlerce çiftçinin ortak olduğu 171 kooperatif temsilcilerini ve ortakları bir araya getirdi. Fuarın açılışı; Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ile 171 kooperatifin temsilci ve üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Fuarda Antalyayı, Antbirlik temsil etti. Antbirlik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yavuz ve Genel Müdür Hasan Yıldız’da fuara katıldı. Antbirlik’in faaliyetlerini ve ürünlerini tanıtımı için kurulan stant; fuara katılan ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü. Antbirlik markasıyla piyasaya sürülen zeytinyağı kalitesi ve damak tadıyla tüm katılımcıların dikkatini çekti. Başkan Yavuz, katılımcılara zeytin yağını kendi elleriyle ikram etti.

Antbirlik Başkanı Mustafa Yavuz, ayrıca Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak ve bakanlık temsilcilerine zeytinyağ üretimi ile ilgili plan ve projelerini aktardı. Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Adlıhan Dere’de, Antbirlik standını ziyaret ederek Antbirlik markasıyla piyasaya sürelen zeytinyağ tanıtımına destek verdi.

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*