Templates by BIGtheme NET

ZAYIF AKIM-YAĞMURLAMA(SPRINK HATTI)-YANGIN ALGILAMA VE ALARM SİSTEMLERİ ALIM İHALESİ

İLAN

İhale konusu : S.S. Antalya Pamuk ve Narenciye Tarım Satış Kooperatifleri Birliği’ne (Antbirlik) ait Macun Mahallesi İsmail Ogan Caddesi Antbirlik Sitesi No 68/17 Aksu Antalya (13437/9-10-11-15-37 Parsel) Birlik yerleşkesinde bulunan 25000 m2 Depo (2’nci ünite) içerisinde yapılacak Zayıf akım tesisatı, aydınlatma, yangın algılama ve alarm sistemleri, acil anons, acil çıkış kapıları, acil aydınlatma ve yönlendirme, yağmurlama, yangın dolabı, bina içi itfaiye su alma ağzı ve bina dışı hidrant sistemleri kurulumu işi ihale edilecektir. İşin kapsamı belirtilen işlere ilişkin genel teknik özellikleri, temin koşullarını, kurulum, montaj ve devreye alınmasını, işletme ve kurulum sonrası sağlanacak teknik destek hizmetlerini ve diğer ilgili koşulları içerir. Projeler ve teknik Şartname tüm sistemlerin kurulum işinin yanı sıra ilgili sistemler için geçerli tüm ek donanım ve teçhizatı da kapsar. Tesis için makine imalatları verilen standartlara uygun olarak, kusursuz, eksiksiz, fen ve sanat kurallarına uygun biçimde (State-of-art) tamamlanacak tam çalışır vaziyette ve bütün testleri, kabulleri yapılmış şekilde İdare’ye teslim edilecektir.

İhalenin

  1. a) Yapılacağı yer :S. Antalya Pamuk ve Narenciye Tarım Satış Kooperatifleri Birliği, Macun Mah. İsmail Ogan Cad. Antbirlik Sitesi İdari Bina No:68 Aksu/ANTALYA,
  2. b) Tarihi ve saati :24.02.2022 Perşembe günü saat 16.30 a kadar kapalı zarf teklif

Birliğimiz 2886 ve 4734 Sayılı yasalara tabi olmayıp ihaleyi yapıp yapmamakta, uygun bedeli tespitte, kısım kısım yapmakta, dilediğine yapmakta veya iptal etmekte serbesttir.

Bu ihaleye ait projeler, ihale (idari) ve teknik şartnameler Birlik Genel Müdürlüğümüzden temin ediniz.

FAX:0 242 426 21 47 / 426 29 19

WEB: www.antbirlik.com.tr

Kep: antbirlik@hs03.kep.tr

 

İhale Dökümanlarının tamamını indirmek için lütfen TIKLAYIN

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*