Templates by BIGtheme NET

MEYVE SUYU ÜRETİM TESİSİ, YAĞ KOMBİNASI ÇELİK KONTRÜKSİYON BİNALARI İNŞAATI İLE ALT YAPI VE ÇEVRE DÜZENLEMESİ YAPIM İŞİ

İLAN

İhale konusu :

S.S. Antalya Pamuk ve Narenciye Tarım Satış Kooperatifleri Birliği’ne ait Antalya ili Aksu İlçesi Macun Mahallesi İsmail Ogan Caddesi Antbirlik Sitesi No 68 adresinde 13437 ada 37 parsel üzerine Meyve Suyu Tesisi ile Yağ Kombinası Binalarının yapımı işidir.

S.S. Antalya Pamuk ve Narenciye Tarım Satış Kooperatifleri Birliği’ne ait Macun Mahallesi İsmail Ogan Caddesi Antbirlik Sitesi No 68 Aksu Antalya 13437/37 Parselde  kaim olan Meyve Suyu Tesisi ile Yağ Kombinası Binalarının  proje üzerinde belirlenmiş olan her türlü inşaat ekipman işleri, çevre düzenlemeleri ve her türlü altyapılarının yine ekli şartnameler ve projelerde belirtilen teknik hususlar doğrultusunda “anahtar teslimi götürü bedel” usulünde tam ve eksiksiz olarak yapılarak teslimidir.

İşin kapsamı aşağıda belirtilen konu başlıklarındaki işlere ilişkin genel teknik özellikleri, temin koşullarını, kurulum, montaj ve devreye alınmasını, işletme ve kurulum sonrası sağlanacak teknik destek hizmetlerini ve diğer ilgili koşulları içerir. Teknik Şartnameler, Özel Pozlar ve Projeler tüm sistemlerin kurulum işinin yanı sıra ilgili sistemler için geçerli tüm ek donanım ve teçhizatı da kapsar. Tesisler için yapılacak olan bütün imalatları verilen standartlara uygun olarak, kusursuz, eksiksiz, fen ve sanat kurallarına uygun biçimde (State-of-art) tamamlanacak tam çalışır vaziyette ve tüm testleri, kabulleri yapılmış şekilde İdare’ye teslim edilecek şekilde ihale edilecektir.

  • Meyve Suyu Tesisi Binası
  • Yağ Kombinası Binası,
  • Fabrika Alt Yapıları (Elektrik, Her bir tesis en fazla 2 adet 4000 kVa Trafo, Meyve Suyu Fabrikası için 1000 kVa Jeneratör, Zayıf Akım ile Atık Su Arıtma, Çevre Düzenlemeleri Projesi vb. diğer tüm alt yapıları kapsar)
  • Tüm Resmi Başvurular (Yapı Kullanım İzni, Ruhsat ve diğer tüm Resmi İşlemleri kapsar)

İhalenin

a)Yapılacağı yer               : S.S. Antalya Pamuk ve Narenciye Tarım Satış Kooperatifleri Birliği, Macun Mah. İsmail Ogan Cad. Antbirlik Sit.No:68 Aksu/ANTALYA,

b) İhale İlan Tarihi: 20.05.2022

c)Teklif Verme Son Tarihi ve saati               : 29.06.2022 Çarşamba günü saat 16.30 a kadar kapalı zarf usulü teklif.

İstekliler, S.S. Antalya Pamuk ve Narenciye Tarım Satış Kooperatifleri Birliği adresinden, 5.000,00 TL (beş bin TL) ödeme dekontu karşılığında ihale dokümanlarını dijital olarak alabileceklerdir. Ödeme dekontu ihale teklif dosyası ile birlikte sunulacaktır. Ödeme dekontu sunmayan isteklilerin teklifleri reddedilecektir.

Birliğimiz 2886 ve 4734 Sayılı yasalara tabi olmayıp ihaleyi yapıp yapmamakta, uygun bedeli tespitte, kısım kısım yapmakta, dilediğine yapmakta veya iptal etmekte serbesttir.

Bu ihaleye ait İhale Şartnamesi, Teknik Şartnameler, Projeler ve Tüm Dokümanları  Genel Müdürlüğümüzden temin edilecektir.

 

İlan Olunur.

 

TEL:0 242 426 21 43

FAX:0 242 426 21 47 / 426 29 19

WEB: www.antbirlik.com.tr

 

 

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*